Monday, 23 November 2009

HC Andersen anno 2009

Tænkte at jeg lige ville lægge noget af det arbejde jeg har lavet for nylig ud på bloggen! Egentlig var det meningen af billederne skulle tale for sig selv, men nu har jeg altså skrevet en lille historie til! Der var engang en prinsesse. Hun havde et godt job og boede i sin egen lejlighed lige ved Lille Trianglen, med en skøn udsigt over søerne. Prinsessen datede en prins fra en anden bydel. Prinsen var både flot og sød. Han overøsede hende med gaver og tilbad hende, men prinsessen tænkte at der helt sikkert var en prins derude som både var flotter, sødere og tilbad hende mere. Derfor endte hun med at droppe ham.
Prinsessen begyndte nu at lede efter en bedre prins. Hun gik i byen hver weekend og mødte den ene frø efter den anden. Der var ikke mange frøer der sagde hende noget, men hun flirtede med dem for at få sine cocktail betalt, mens hendes veninder stod i baren og rynkede på næsen.


Prinsessen ledte og ledte, og hun måtte kysse mange frøer, ja nogen endda ækle tusser, men ingen af dem blev til en prins. En tidlig morgen da prinsessen endnu engang havde været ude at lede, sad hun og ønskede sig, at hun dog blot havde taget prinsen fra den anden bydel. For han var jo både flot og sød. Næste dag ringede hun til ham. Men ak! Han havde fundet en sød borgerlig pige at gifte sig med, og de ventede nu deres første barn.Prinsessen var efterhånden blevet ældre og hun ønskede sig brændende også at få et barn der kunne arve hendes kongerige, men der var ikke nogen prinser der kunne være far til barnet.Derfor lavede hun en aftale med en læge, der kunne sørge for at hun blev med barn, selvom hun ikke havde fundet en prins. Og det hele blev endda betalt af kongeriget.
Nu kunne prinsessen leve lykkeligt til sine dages ende!

No comments:

Post a Comment