Monday, 4 January 2010

En varm swearter til en kold tid!

Så blev jeg endelig færdig med min Aransweater. Faktisk har jeg været færdig med at strikke i nogle dage, men det er først nu jeg har fået købt knapper til og syet dem på!Tidspunktet passer meget godt, da det igen er begyndt at blive koldere. Så det er rart at kunne holde varmen i en godt sweater!
Desværre holder jeg mig mest indendøre disse dage, da de her i Berlin ikke er super gode til at rydde sne, så næsten alle fortovene er spejlglatte. Jeg tror jeg har været ved et falde på røven de første 100 gange. Men heldigvis er det ikke sket endnu. Hvis kulden varer ved er det dog kun et spørgsmål om tid.
I dag var jeg alligevel nødt til at vove mig ud, da jeg jo skulle begynde i skole igen efter nytår. Så nu er det tilbage til tidligt op og at lave hausaufgabe om eftermiddagen.

3 comments:

 1. Tillykke med det færdige og flotte resultat. Den skulle nok kunne holde kulden på afstand.
  Far

  ReplyDelete
 2. Det er da super og se det færdige resultat, som du sled med hele julen. Hvor er den bare flot. Den vil klæde dig rigtig godt. Du er super sej. Godt du stadig holder dig oprejst, pas godt på dig selv, så du ikke ender med et brækket ben.
  mor og lars

  ReplyDelete
 3. nøj, hvor er den fiiiiin...! du er jo for vild til at strikke! Jeg skriver lige en lang mail til dig i aften - har et par foreslag til hvornår jeg ku komme og besøge dig :) knus

  ReplyDelete