Friday, 18 December 2009

Åh, verdammte kulde!

I disse dage har jeg mest lyst til at blive indedøre med en kop te og mit strikketøj! Hvilket har resulteret i at jeg er færdig med rygstykket og nu bare mangler forstykke og ærmer!

Det er godt at man som her kan varme sig med en choko mocca på Starbucks, så man har en chance for at få varmen i fødderne inden man drager videre.

Tror det er længe siden at jeg har frosset på denne måde. Glæder mig ubeskriveligt til mine forældre kommer mandag med mine Sorelstøvler! Så håber jeg de kan holde mine fødder varme. Det er egentlig ikke så meget pga. sneen, men kulden bider sig bare fast!

I dag var jeg på museum for første gang efter jeg er kommet hertil. Vi havde eksklusion i sprogskolen og var på demokratisk vis kommet frem til at vi skulle til Stasimuseum.Selvom jeg havde været der før var det ret spændende. Mest fordi vi havde en mand der fulgte os rundt som kunne fortælle os alt om Stasi. Det var ikke alt vi forstod for han snakkede noget hurtigt, men han havde mange sjove historier og det var bestemt ikke endnu en kedelig rundvisning.
Udenfor ser bygningen ikke ud af meget, men indeni er den faktisk ret smuk, med alle sine møbler og skabe i massivt træ at forskellige arter, Meget varm!
En af de smukke funktionalistiske lamper der var!Var der nogen der sagde smart cigarretskjuler. Den grønne er til mentol, den røde er med filter, og den blå er uden filter. Eller hvad...Var det noget med et socialistisk tæppe til at pynte stuevægen med?

Egentlig var vi færdige kl. 12.00, men nogen af os blev og så nogle film, og hørte på vores guide lidt efter, og det endte med at vi først var ude derfra kl. kvart i 2! Det var jeg også pænt sulten!

No comments:

Post a Comment